L’exjugador i exentrenador del Nàstic Kiko Ramírez viu un moment molt dolç com a director esportiu del Wisla Cracovia de Polònia.

Fa pocs dies van guanyar la Copa estan a la segona divisió. L’any que ve el seu equip jugarà l’Europa League i ara mateix lluiten per tornar a la màxima categoria del futbol polonès.

És la segona etapa de Kiko Ramírez al club, la primera va ser el 2017 com a entrenador i aquesta segona és com a màxim responsable esportiu. El tarragoní ha confeccionat un equip dirigit per un català com Albert Rudé qui la temporada passada dirigia al Castelló i amb fins a nou jugadors espanyols, com Álvaro Ratón, Marc Carbó, David Juncà, Goku, Ángel Rodado, Satrustegui, Baena, Miki Villar o Jesús Alfaro.

Kiko Ramírez en una entrevista aquest dimarts al TGN Esports de Tarragona Ràdio, explicava aquesta fita important per un club històric, però que ara està a la segona divisió.

Kiko Ramírez, també ha parlat del Nàstic, de com el veu des de la distància, coneix bé a Dani Vidal, i diu que el play-off és una final rere un altre fins a aconseguir l’objectiu que pensa que els granes aconseguiran.

A diferencia de la primera etapa, Kiko Ramírez s’ha traslladat de Tarragona a Cracòvia amb tota la família i el seu fill Dani Ramírez, de 17 anys, està jugant en el filial del Wisla Cracòvia.