L’atleta Júlia Suárez es proclama campiona del trofeu de federacions en la modalitat de marxa atlètica. Ho ha fet amb la selecció catalana amb un temps de 14:10.77 i un avantatge de 35 segons respecte a la segona classificada. El campionat es va fer a Cuenca en la categoria de sub-16 i Suárez també va aconseguir el subcampionat per equips amb la federació catalana en el gènere femení. Catalunya va obtenir 242 punts, pels 249 que va aconseguir Andalusia.

El president del Club Atletisme Tarragona, Joan Bardina, valora de manera positiva el resultat aconseguit per l’atleta del club.

Pel club, èxits com el de la Júlia Suárez demostren que s’estan fent bé les coses bé. L’atleta es va formar a l’escola del CAT i ha arribat a ser una de les noies amb més reconeixements del club.

El Club Atletisme Tarragona tindrà a tres representants al programa nacional de tecnificació esportiva. Lluc Subirós anirà en la categoria sub-16 de combinades, Júlia Suárez amb la mateixa categoria, però en marxa atlètica i Laurinne Marimon hi serà en categoria sub-18 a triple salt.