El Gimnàstic de Tarragona organitza el primer desplaçament de la temporada. Pel partit d’aquest dissabte a Castelló, tots els socis nastiquers podran formar part de la Marea Grana al preu de 25 €, que inclou el viatge en bus i l’entrada a l’Estadi de Castalia. El preu pels socis de 4 a 13 anys és de 15 €.

El duel es disputarà el dissabte 16 d’octubre, a partir de les 17 hores. La sortida es realitzarà el mateix dissabte des de la Imperial Tarraco, a les 13.15 h; i des de les instal·lacions del Nou Estadi, a les 13.30 hores. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit. El dia màxim per apuntar-se és fins divendres 15 a les 13.30 hores.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet per animar a l’equip en la jornada 8 del grup II de Primera RFEF poden passar a partir d’aquesta tarda de dimecres per les oficines del Nàstic en horari de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Aquesta promoció exclusiva per a socis està limitada a les 200 entrades facilitades pel CD Castellón.

Per aquest desplaçament es disposarà d’entrades individuals a les oficines del Nou Estadi per a tots els socis nastiquers que es desplacin en els seus propis mitjans. Les entrades es podran adquirir al preu de 15€ (a partir de 14 anys), 5€ (de 4 a 13 anys). Mentre que els menors de 3 anys tenen l’accés de franc.

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *