Arriba la 10a edició dels ‘‘Sopars sota els focs’’, que tindrà lloc al Passeig de les Palmeres del 3 al 6 de juliol. La iniciativa va sorgir per tal de gaudir, al mateix temps, d’una oferta gastronòmica de qualitat i del Concurs Internacional de Focs Artificials de la ciutat de Tarragona.
L’esdeveniment gastronòmic comptarà amb la participació dels locals que integren l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA); El Llagut, Racó de l’Abat, Alvocat i Filosofia. Com a novetat d’aquest any, s’hi sumen La Andaluza de la Part Alta, i el Maritime d’Altafulla. S’oferiran més de 35 plats diferents a un preu de 6 euros el plat i 5 euros les postres. Enguany s’ha apostat per la varietat gastronòmica amb opcions per a persones veganes, celíaques o al·lèrgiques a algun aliment.
La consellera de Turisme, Laura Castel, destaca que es tracta d’una iniciativa que aporta valor a l’agenda cultural de la ciutat.
El president de l’ARPA i propietari del Racó de l’Abat, Julio Rebenaque, remarca que els ‘‘Sopars sota els focs’’ són una oportunitat per tastar plats de restaurants de qualitat en un entorn privilegiat.
El Passeig podrà acollir fins a 900 persones, que podran sopar a partir de les 8 del vespre. Els Djs de Mamboo seran els encarregats de l’ambientació musical. L’esdeveniment està organitzat per l’ARPA amb el suport del Patronat Municipal de Turisme.