Una delegació d’agricultors nordamericans han visitat el Port de Tarragona per conèixer-ne les instal·lacions.
El grup pertany a l’Associació Americana de la Soia i a d’altres entitats que s’ocupen de la promoció de la soia arreu del món i representen als agricultors, industrials i exportadors d’Estats Units.
El motiu de la visita ha estat conèixer el Port de Tarragona ja que aquest és el més important en tràfic de productes agroalimentaris a Espanya.
La delegació s’ha mostrat interessada per les instal·lacions i serveis d’aquesta infraestructura portuària, sobretot pel que fa al moviment de càrrega i descàrrega i emmagatzematge i posterior distribució dels
productes agroalimentaris.
Des d’Estats Units s’exporten la meitat de les faves que es consumeixen al món i al voltant de 10 milions de tones de farina de soia. Europa importa 23 milions de tones de farina de soia i 13 milions de tones de farina, i
El Port de Tarragona ha mogut, de gener a juny d’aquest any, més de 900.000 tones d’aquests productes.
Agricultors nord-americans visiten el Port de Tarragona
