Una vintena d’establiments participen en la nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Romesco. Restaurants de la ciutat serviran receptes tradicionals o innovadores que seran maridades amb vins de la varietat macabeu de diversos cellers de la DO Tarragona.
Durant dues setmanes, diferents restaurants serviran les seves millors receptes elaborades amb romesco. Fins al 16 de novembre oferiran plats tradicionals i innovadors maridats amb vins. Per quart any consecutiu, els vins de varietat Macabeu de la DO Tarragona acompanyaran en el maridatge dels menús del Romesco de Tarragona.
Tots els establiments serviran el plat amb els vins dels cellers participants. Cada local pactarà el seu preu, així com els horaris i els dies de tancament. La consellera de Comerç i Promoció Econòmica, Montse Adan ha explicat que volen reforçar el romesco com a plat identitari de Tarragona.
Les jornades estan organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona i la DO Tarragona, amb la col·laboració del Port de Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.
- Luis César: “Les coses no estan anant com jo vull, però hi aniran”
- “Max in Love” tanca temporada amb èxit de participació
- Un mural genuïnament tarragoní donarà vida al primer tram de la Rambla Nova
- L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Tarragona reconeix l’excel·lència investigadora en els Premis Battestini 2025
- Especial de La Veu de Tarragona des del Cementiri

