Una vintena d’establiments participen en la nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Romesco. Restaurants de la ciutat serviran receptes tradicionals o innovadores que seran maridades amb vins de la varietat macabeu de diversos cellers de la DO Tarragona.
Durant dues setmanes, diferents restaurants serviran les seves millors receptes elaborades amb romesco. Fins al 16 de novembre oferiran plats tradicionals i innovadors maridats amb vins. Per quart any consecutiu, els vins de varietat Macabeu de la DO Tarragona acompanyaran en el maridatge dels menús del Romesco de Tarragona.
Tots els establiments serviran el plat amb els vins dels cellers participants. Cada local pactarà el seu preu, així com els horaris i els dies de tancament. La consellera de Comerç i Promoció Econòmica, Montse Adan ha explicat que volen reforçar el romesco com a plat identitari de Tarragona.
Les jornades estan organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona i la DO Tarragona, amb la col·laboració del Port de Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.
- El Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona consolida el seu paper com una trobada clau de la fotografia contemporània a Catalunya i Espanya
- El Cirque du Soleil inicia dijous la gira europea de l’espectacle ‘Ovo’ a Tarragona
- L’obesitat sarcopènica augmenta el risc de deteriorament cognitiu en persones grans, segons la URV
- Tarragona rebrà uns 30.000 creueristes més durant el 2026
- Mercaderies per l’Interior presenta al·legacions a les pantalles acústiques del Corredor Mediterrani
