La música blues i la gastronomia es donaran cita al passeig de les Palmeres durant la setmana del Concurs de Focs Artificials de Tarragona.Entre el 5 i el 9 de juliol, els deu establiments que formen part de l’Associació de Restaurants de la Part Alta oferiran fins a 50 plats diferents, a un preu de cinc euros cadascun.Ã?s el segon any que impulsen els sopars sota els focs i esperen superar els resultats de l’edició passada. La previsió és reunir més de 800 persones cada nit, entre les vuit del vespre, quan se serviran les primeres degustacions, i fins passada la mitjanit.Els restaurants presentaran plats per a totes les edats i gustos, des d’amanides, carns o postres, tots al mateix preu. Els tiquets s’hauran de comprar de manera individual i, enguany, no es farà pagar entrada per accedir a l’espai que s’habilitarà al passeig de les Palmeres.El president de l’Associació de Restauradors de la Part Alta, Quintín Quinsac, diu que l’oferta és molt àmplia amb l’objectiu que la gent pugui repetir més d’un dia. La primera franja de la nit estarà marcada per les actuacions de DJ’s i, més endavant, arrencaran les bandes participants al Festival Internacional Tarragona Blues.Richard White n’és el director. El Tarragona Blues s’allargarà dues setmanes i comprendrà una quarantena d’actuacions.