El passat diumenge 25 Tarragona va acollir una nova prova del campionat català d’elit i sub23. Aquesta és el Trofeu Santa Tecla, organitzada per Club Ciclista Camp Clar i que es troba dins de les festivitats de Santa Tecla.

El recorregut, de 72,6 kilòmetres, va consistir en travessar la Rambla Nova des de la Font del Centenari fins al Balcó del Mediterrani anant i tornant en forma de circuit. Al final del recorregut, la victòria va ser per al ciclista d’Alcanar Benjamín Prades, per davant dels dos ciclistes del MP Group de Camp Clar, David Gómez i Aleix Saumell.

Un dels responsables del Club Ciclista Camp Clar, Diego Boss, es mostra molt content sobre com va anar la cursa i agraeix a totes les institucions per la seva col·laboració:

El responsable del Club Ciclista Camp Clar destaca la bona organització que van fer per a la cursa

Parlant de la competició com a tal, Boss destaca la bona posició dels ciclistes de l’equip de Camp Clar:

Diego Boss está content amb el resultat de l’equip

Només queden dues proves per al final del campionat després de la prova de Tarragona, que es celebraran el pròxim cap de setmana a Lleida i a Reus.