El Volvo Diselauto CBT acaba l’any amb una contundent derrota per 75 a 39 contra el Nou Bàsquet Olesa. L’equip blau ha estat molt malament al primer quart i això ha marcat el desenllaç del partit. Han estat gairebé tot el període sense anotar i el parcial final ha estat de 26 a 7. Amb aquest avantatge còmode, el rival ha controlat el partit fins al final. El femení, ja amb la salvació assegurada, tanca l’any amb 10 victòries i 14 derrotes.

El segon quart també se l’ha emportat l’equip local, tot i que ha estat més ajustat (15 a 11). Al tercer, l’Olesa, que ha acabat en el segon lloc de la taula, ha tornat a posar més diferència amb un parcial de 24 a 13. El darrer període ha estat de tràmit, ja que els dos equips han anotat molt poc (10-8).

El CBT femení jugarà un any més a la Primera Catalana.