Un accident deixa tetraplègica a Elena. Malgrat tot, ella vol complir el seu desig de viure sola en una masia al camp. Allà només pot comptar amb Athos, un gos ensinistrat per a ajudar-la. Però el que hauria de ser el seu millor amic ha contret una estranya malaltia i s’ha convertit en el seu pitjor enemic.

Aquest és l’argument de ‘Cuerdas’ (2019), el primer llargmetratge del director tarragoní José Luís Montesinos que, a partir d’ara, ja està disponible a la plataforma de reproducció Amazon Prime. “Estem satisfets perquè aquesta és una molt bona plataforma per poder mostrar la pel·lícula”, explica Montesinos, que admet que “el cinema està concebut per a ser gaudit en pantalla gran, però amb els passis a multiplataforma és possible arribar a un públic molt més gran”. El director tarragoní confirma que, pròximament, el film es podria estrenar en altres plataformes digitals.

Després del seu pas per diversos festivals -entre ells el de Sitges i el Festival REC, entre altres- aquesta és una bona ocasió per a retrobar-se amb una pel·lícula que recorre a la tensió i suspens clàssic per deixar a l’espectador garratibat a al cadira des del primer moment. Ara mateix, la pel·lícula es presenta en català al Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, el FIC-CAT, que es duu a terme fins el 13 de juny a Roda de Berà.

Pel que fa a projectes de futur, Montesinos desvetlla que, entre els seus objectius, hi ha el repte de rodar una sèrie, un projecte del que encara no et pot desvetllar massa detalls. “Estic treballant com a director i coguionista, en la línia dels personatges supervivents que tan m’agraden, juntament amb una productora catalana i estem molt il·lusionats en el projecte”, explica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *