El davanter del Nàstic Edgar Hernández no dubta en dir que han d’anar des del primer moment a pel partit contra l’Albacete. Els grana es juguen gran part de les aspiracions per estar al play-off d’ascens i és per això que li hauran de donar continuïtat a la bona imatge de la passada jornada. Edgar creu que, en aquest moment de la temporada, els davanters han de fer una passa endavant per marcar gols i que estan en el camí de fer-ho.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, destaca que buscaran sumar els nou punts de nou possibles, però que primer han de centrar-se en els d’aquest diumenge. Serà un partit complicat perquè l’Albacete només ha perdut un partit com a local. Ara bé, venen de perdre contra el FC Andorra i tindran urgències. Una situació que haurà d’aprofitar el Nàstic per sortir des del primer moment a pel partit i pressionar al rival, tal com destaca Edgar Hernández.

Entrevista a Edgar Hernández

Contra el Linense, els grana van recuperar l’efectivitat golejadora amb les cinc dianes. Quatre dels gols van ser de davanters i Romera va aconseguir un hat-trick. Edgar reconeix que ha estat un problema aquest temporada, però que ara, inclús ell, han de fer una passa endavant.

En l’aspecte personal, el de Gavà ha dit que en el passat partit es va trobar molt bé físicament. Enrere queden els quatre mesos on va patir dues lesions. Precisament per treure’s el mal sabor de boca que li ha deixat aquesta temporada, on destaca que no ha pogut ajudar a l’equip, estaria encantat de continuar l’any vinent.

Edgar acaba contracte aquest 30 de juny.