El belga Thierry Neuville amb el Hyundai i20 s’ha emportat la 56a edició del Rally RACC-Costa Daurada. La segona posició ha estat per Elfyn Evans i la tercera per Dani Sordo. El líder del campionat, Sebastién Ogier, no va tenir un bon rally i va quedar en la quarta posició. El pilot espanyol va destacar en l’última jornada del rally amb els trams de Santa Marina i Riudecanyes. En la segona passada pel de Riudecanyes, Dani Sordo es va endur la Power Stage, que dona punts addicionals als cinc primers classificats.

El director del Rally RACC, Jordi Barrabés, destaca el bon funcionament de la prova en un context complicat per tirar endavant esdeveniments d’aquest tipus. Lamenta, però, que el mundial no s’hagi acabat de decidir aquest cap de setmana i ho faci a la darrera prova a Monza. Són declaracions a Catalunya Ràdio.

Neuville va parar el cronòmetre en 2h:34’:11’’, Evans a 24,4 segons d’ell, Sordo a 35,3 segons i Sebastien Ogier a 42,1 segons.

Igualment, Ogier és líder del campionat amb 204 punts, Evans és segon amb 187 i Neuville completa el podi amb 159. Sordo puja fins a la vuitena posició amb el bon paper al Rally RACC Costa Daurada.