Els dos equips de la ciutat que competeixen a Copa Catalunya masculina no estan passant pel mateix moment. El CBT B ha sumat la segona victòria seguida, mentre que l’ADT està amb 0 victòries en els quatre partits jugats fins al moment. El filial blau ha superat al CN Terrassa per un 51 a 35 i els de ponent cauen per 52 a 72 contra el CB Castellbisbal.

El CBT B ha fet un partit que ha estat bo defensivament. De fet, els jugadors de Noe Monroy han deixat al rival amb 7 punts al primer quart i només 2 a l’últim. Precisament l’entrenador comenta que s’han volgut centrar en la part defensiva, ja que ofensivament l’equip tampoc ha estat del tot encertat.

El millor pels blaus ha estat, un partit més, David Fernández amb 21 punts.

Pel que fa a l’ADT, a la primera meitat han marxat amb un resultat igualat al marcador, però al tercer quart se’ls ha escapat. Un parcial de 26 a 13 ha fet que se’ls escapés el partit i no han pogut remuntar. Destaca el poc encert des de la línia de tres per part de l’equip.

L’entrenador, Rafa Padin, diu que no han competit i afirma que marxa del partit amb males sensacions. Espera que amb la recuperació de jugadors lesionats i el ‘transfer’ de Sean, l’equip sigui millor.

El jugador que més punts ha anotat per l’ADT ha estat Niang amb 17.