FOTO: CBT

El Club Bàsquet Tarragona perd el primer partit oficial de la temporada. Els blaus van caure a casa davant l’Hospitalet per 53 a 56, i ja esperen el partit de tornada el proper cap de setmana a la pista riberenca.

El partit davant el CB L’Hospitalet va ser molt igualat i, al final, un parcial de 0-5 dels visitants quan millor estaven els locals va fer decantar la balança pels del Baix Llobregat. David Fernández amb 13 punts i Tugores amb 10, van ser els millors pels blaus.

Només en l’últim quart els tarragonins van posar-se per davant al marcador, però els pocs efectius van passar factura, i l’Hospitalet va guanyar en intensitat.

L’entrenador del CBT, Noé Monroy, sortia content i amb bones sensacions de l’equip tot i que encara falta arribar dos jugadors i aquest dissabte també tenien la baixa de Ferran Torres, per tant, només va poder comptar amb set jugadors del primer equip.

Els blaus afrontaran el partit de tornar de l’eliminatòria aquest dissabte a 19:30 de la tarda a la pista de l’Hospitalet, en una eliminatoria que serà semblant a aquesta, amb molta intensitat i decidida en els minuts finals.

Més Notícies