La terrassa del Teatret del Serrallo acollirà aquest maig les tres actuacions del cicle musical ‘Voramar 2024’. És una proposta que ofereix al públic una proposta íntima destinada a grups reduïts. Els concerts s’acompanyaran d’un tast de vins de cultiu ecològic de les DO’s del territori.

Cal remarcar que enguany es fa una aposta per les veus femenines emergents de la música d’autora. Una aposta per l’experiència, en tots els sentits, que no deixarà indiferent al públic que s’acosti a gaudir de la música vora mar a les nits de primavera. Seran un total de 3 concerts, els divendres 24 i 31 de maig i 7 de juny a les 21h.

El duet barceloní EVA SOLA protagonitzarà la primera de les actuacions. Un duet que neix el 2022 de la mà d’Eva Menéndez i Albert Solà. Des de començament d’any, ja han publicat més de mitja dotzena de singles originals, pavimentant el camí cap al que serà el seu primer àlbum.

Sara Terraza actuarà divendres 31. És una artista barcelonina influenciada per la música soul i d’arrel afrodescendent. El 2023 va publicar el seu primer disc «Ja ploraré després». El darrer dels concerts anirà a càrrec d’Uxue, divendres 7 de juny a les 21 hores. Uxue és una jove artista que, després de molts anys dedicats a la composició, inicia la seva carrera presentant un projecte fortament influenciat per la música afroamericana i per cantants com Amy Winehouse, Adele o Alicia Keys.

Per assistir a les actuacions musicals gratuïtes, atès l’aforament limitat, cal accedir a la plataforma https://entradium.com/ per adquirir les invitacions.