Rècord d’expositors a la Fira Marítima de la Costa Daurada que arrenca aquest divendres. Torna a Cambrils durant tot aquest cap de setmana després de dos anys d’ajornament per la pandèmia. En la 13a edició hi participaran una seixantena d’expositors, dels quals 31 són especialistes del sector nàutic.

Enguany s’ha programat un ampli ventall d’activitats, que inclouen sortides en vela lleugera, creuer i rem; batejos d’esports nàutics o demostracions de salvament. Com a novetat, la fira amplia l’espai habitual cobrint la totalitat del frontal marítim. Així, les empreses especialitzades ocuparan l’àrea dels pantalans a peu de port i els expositors d’àmbit gastronòmic, comercial i d’artesania s’instal·laran al passeig Marítim. L’organització confia a superar el nombre de visitants de la darrera edició.

També s’han programat xerrades i conferències de diversos expositors i professionals, entre els quals destaca el meteoròleg Enric Agud. A banda, també es farà l’acció solidària ‘Swim For ELA’, en la qual els nadadors de Malalts d’Aigua i Upside Down Challenge faran una travessa de 23 quilòmetres en aigües obertes el 15 de maig. Els diners recaptats es destinaran a la investigació al voltant l’ELA.

A El Far hem parlat amb el president del Club Nàutic de Cambrils, amb Ramon Vallverdú, que afrontar la represa de l’activitat postpandèmica amb el repte de desestacionalitzar i apostar per un model sostenible.

Un conjunt d’Operadors i Empreses Nàutiques rellevants del Port de Cambrils han decidit unànimement NO participar a la 13a edició de la Fira Marítima Costa Daurada (FMCD) que organitza el Club Nàutic Cambrils i que s’inaugura avui divendres 13.

Amb tot, un total de 9 organitzacions han manifestat el seu rotund desacord amb l’actual gestió de la fira, els canvis d’ubicació i distribucions dels espais el dia abans de l’inici de la fira, etc., ‘tot trencant el consens al que ja s’havia arribat amb les administracions, organització i expositors’, segons han informat en un comunicat.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Més continguts de Tarragona Ràdio: