El Festival Sota La Palmera arriba a la 14a edició i oferirà 35 espectacles de diferents disciplines del 27 de juny al 3 d’agost amb 27 dies d’activitat. Artistes i grups de reconeixement nacional i internacional com El Pony Pisador, La Cosina, Meritxell Nedderman, Eloi Duran o Svetlana passaran per l’escenari d’aquest festival.

A banda de propostes musicals, també hi haurà espectacles de dansa, cicles de cinema així com la nit de la màgia coordinada pel Festival Internacional Teatre Màgic, una de les novetats d’enguany, que donarà el tret de sortida el 27 de juny. En el marc d’aquest festival també tindran lloc les nits temàtiques, el Festival Mirall Sonor o el cicle Margalló de cada dimarts.

El conseller de Joventut, Guillermo García, remarca que l’objectiu del festival és obrir un espai on els joves experimentin i siguin partícips.

García destaca la combinació de promoció i reconeixement de joves tarragonins amb oferir productes culturals d’arreu del país de reconegut prestigi. La tècnica de Joventut, Georgina López, subratlla també aquest aspecte i diu que el festival també vol ser un espai d’oportunitats per al jovent. Un festival que s’escamparà per tota la ciutat amb activitats en diferents racons i espais.

El dissenyador del cartell d’enguany és David Montserrat. Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

Més notícies: