El filial del Nàstic ha guanyat per 2 a 0 al FC Vilafranca amb dos gols en els darrers deu minuts de joc. Tres punts més per un equip que porta cinc partits seguits sense conèixer la derrota i haver sumat tretze dels darrers quinze punts en joc. Els golejadors pel filial han estat Nil Garrido i Hamza.

El partit ha estat igualat fins al minut 80, quan Garrido ha transformat un penal per avançar als seus. Amb l’avantatge, el filial grana ha seguit atacant per posar més diferència. Ho han aconseguit amb el gol de Hamza al minut 86. Una victòria important per apropar-se a les posició de play-off, que després dels tres punts està a quatre de diferència.

Pel que fa al juvenil A, els jugadors d’Alex Accensi han perdut per 3 a 0 contra el juvenil de la Damm i els grana fa cinc partits que no guanyen. Només han sumat un punt de quinze possibles, el que fa que segueixin en zona de descens a Lliga Nacional. La salvació està a vuit punts.