Aquest divendres i dissabte 6 i 7 se celebra la 17a edició del Gran Recapte. Sota el lema “Ho donem tot”, el banc d’Aliments posa en valor que qualsevol donació suma i és imprescindible.
També fan una crida al voluntariat per cobrir els diferents punts de recollida i calculen que es necessiten gairebé 3000 persones a les comarques de Tarragona.
El president del Banc d’Aliments de Tarragona, Josep Maria Solanes, comenta que les hores que dedica un voluntari permet guanyar qualitat amb el producte i amb els donants.
La campanya pretén superar els 167 mil kg recaptats l’any passat al Camp de Tarragona en aliments com l’oli, llet i conserves. El Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, distribuirà l’ajuda a través d’una xarxa de més de 160 entitats socials del territori.
Les donacions econòmiques per comprar i distribuir els aliments estan activades fins al 23 de novembre, i es poden fer tan directament com a través del súper digital.
- Eduard Soler: “Moltes espècies de fauna troben refugi dins la ciutat”
- Clàudia Masdeu: “Veiem que no s’està redirigint el pla de la pesca d’arrossegament”
- Brussel·les estudia “possibles solucions” perquè els pescadors puguin sortir a la mar més dies de cara a Nadal
- La prova pilot de la pèrgola de Corsini ja n’ha definit el color i ara s’hi posaran les llums
- El Palau acull dijous el concert ‘Lorca, entre Dionissos i Bachus’ del Cor Ciutat de Tarragona

