El Nàstic continua sense trobar la victòria i perd contra el CF Intercity per 1 a 3. El rival ha fet una millor primera meitat, on ha aprofitat les dues ocasions que ha tingut per marcar dos gols, a les botes d’Etxaniz al minut 22 i al cap de Xemi al 26. L’avantatge podria haver estat més gran abans del descans. A la represa, els grana han sortit endollats i generant ocasions, però la pilota no ha volgut entrar. El Nàstic mereixia més i amb el partit trencat, Xemi ha fet el tercer i s’han sentit els primers xiulets al Nou Estadi Costa Daurada. Javi Bonilla, de penal a l’afegit, ha fet l’1 a 3 que maquillava el marcador, però feia que els grana encaixessin la primera derrota.

Els grana han sortit endollats a la primera meitat. Tenien clar que la victòria era necessària després de dos empats per començar la temporada. El Nàstic ha arribat a l’àrea i en els primers instants ha generat un gran nombre de serveis de cantonada. Cap de les arribades, però, era d’excessiu perill per la porteria de Manu Herrera.

En la primera arribada del rival, Etxaniz ha fet un gol on la defensa grana ha quedat retratada. Només quatre minuts més tard, Xemi ha rematat sol dins de l’àrea per fer el segon i el Nou Estadi Costa Daurada es començava a impacientar. De fet, l’Intercity podria haver marcat un parell de gols més. En algunes ocasions era la falta d’encert, però en un xut d’Etxaniz ha aparegut Quintanilla per salvar el gol quan Manu Garcia ja estava venut.

Molta feina la que li quedava per davant al Nàstic a la segona meitat. El Nàstic ho ha intentat, però el gol matiner al segon temps per ficar-se en el partit no ha arribat. També amb mala sort per part de l’equip de Raül Agné. De fet, el Nàstic ha marcat, però l’àrbitre ha decidit anul·lar el gol de Guillermo per un fora de joc discutible. Els grana ho han continuat intentant, amb un Marc Álvarez endollat i l’entrada de Pablo Fernández.

Una de les jugades on s’ha vist que la pilota no volia entrar ha estat al minut 69. Un servei de cantonada l’ha rematat Trilles, ha aturat Manu Herrera i el refús ha tocat en Quintanilla i fregant el pal ha marxat. En una pilota llarga a l’espai, Xemi s’ha plantat sol davant Manu Garcia i ha fet el tercer. En una posició dubtosa, ja que podria haver arrencat en fora de joc. Per maquillar el marcador, Javi Bonilla ha transformat un penal per mans de Kecojevic, que ha estat expulsat.

Els grana es planten a la jornada 4 amb només dos punts de nou possibles i amb la necessitat imperiosa de guanyar el pròxim dissabte contra el CD Calahorra. El Nàstic, amb gairebé tota la jornada per jugar-se, s’apropa a places de descens.