El Nàstic guanya al Sevilla Atlético i torna a dependre d’ell mateix per estar al play-off d’ascens. Un únic gol de Pol Domingo al minut 5 de partit ha estat suficient per sumar tres grans punts. El partit s’ha jugat davant de 13.222 aficionats en la millor entrada de la temporada. Poc ha tingut el partit, ja que ràpidament el Nàstic s’ha avançat al marcador amb un gran gol de Pol Domingo. Des de la frontal, el seu xut ha anat fins a l’escaire per colar-se al fons de la xarxa. Un golàs que feia esclatar l’alegria al Nou Estadi Costa Daurada.

Després del gol, els grana han tornat a fer un partit seriós i no han vist perillar la victòria fins als darrers instants on, encara amb 1-0, tota arribada del rival feia posar en atenció a l’afició. Al minut 70, Javi Bonilla ha caigut a terra dins de l’àrea, però l’àrbitre no ha xiulat un penal clar.

Els grana es jugaran estar a la promoció d’ascens contra l’Alcoyano la setmana vinent, el qual no tindrà res en joc. Necessiten guanyar per estar al play-off de Galícia.