El Nàstic no acaba d’arrencar i han empatat a 0 contra el CD Calahorra en un partit amb poques ocasions i un joc poc fluid. Els grana han tingut les oportunitats més clares, amb un pal al minut 74 de partit. Marc Trilles, quan els grana anaven a per la victòria, ha acabat expulsat per doble targeta groga, la segona molt rigorosa. L’entrenador Raül Agné, a conseqüència de l’expulsió de Trilles, també ha vist targeta vermella directa. Els grana segueixen sense guanyar i sumen tres empats i una derrota. Per primer cop aquesta temporada, el Nàstic ha deixat la porteria a zero.

La primera part ha estat de poc joc i poques oportunitats. Com era d’esperar per les dimensions del terreny de joc. L’ocasió més clara pels locals ha estat la primera del partit, amb un xut que ha marxat fregant el pal. Pels grana, Gorostidi ha tingut l’únic xut a porta. El final de la primera meitat, però, el Nàstic ha generat més perill que al principi. El més destacat dels primers 45 minuts ha estat la lesió del porter local, que ha estat retirat del terreny de joc amb llitera.

Al segon temps, el Nàstic ha tingut més ocasions que el rival. La més clara, al minut 74 amb un xut al pal d’Aarón Rey en un llançament de falta. Quan els grana havien de fer un pas més per buscar la victòria, Marc Trilles, al minut 78, ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. Per les protestes, Raül Agné també ha estat expulsat amb targeta vermella directa.