El Nàstic es retroba amb la victòria en l’estrena de Dani Vidal a la banqueta grana. Han superat a la Real Sociedad B, equip de play-off, per 2 a 0 amb els gols de Guillermo, que ha tornat a marcar després de dotze partits, i de Joan Oriol des del punt de penal. Després de tres derrotes seguides i sense guanyar a casa en aquest 2023, Vidal ha donat amb la tecla per tornar a veure un equip combatiu, competitiu i intens sobre el terreny de joc del Nou Estadi Costa Daurada. Pol Domingo ha hagut de marxar lesionat a la primera meitat per una mala caiguda. Els tres punts donen aire a l’equip, que s’escapa a quatre del descens i es posa a set de les places de play-off.

Els grana s’han avançat aviat al marcador. Disputats només quatre minuts de partit, Guillermo Fernández ha rematat amb el cap una centrada que abans toca en Robert Simón per retrobar-se amb el gol després de dotze partits sense marcar. El Nàstic s’avançava al marcador, però el filial de la Real Sociedad no s’ha ensorrat. Han generat perill a la porteria de Manu Garcia, encara que no li han donat molta feina. A la mitja hora de joc, Guillermo Fernández ha enviat la pilota al pal dret de Marrero en la que ha estat l’ocasió més clara.

En aquest primer temps, l’àrbitre no ha estat del tot encertat. No ha vist un penal sobre Montalvo que, aparentment, ha estat clar. A més, no ha tret targeta a Pablo Marín en una jugada on ha fet caure malament a Pol Domingo. El de la Pobla de Montornès, marejat, ha hagut de marxar del terreny de joc. Aquesta actuació ha fet que marxés xiulat per l’afició als vestidors.

El Nàstic ha seguit ben plantat i no ha patit al segon temps. Ha ajudat que al minut 60 l’àrbitre sí que hagi xiulat el penal d’Ezkurdia sobre Aarón Rey. Qui ha marcat ha estat el capità Joan Oriol, que ha fet el seu quart gol de la temporada. Poc més ha passat en un partit on el Nàstic s’ha retrobat amb la victòria després de tres derrotes seguides. L’equip grana és onzè amb 34 punts amb encara quatre partits per jugar-se en aquesta jornada 26 al Grup 2 de la Primera RFEF.