El Nàstic i La Floresta participen en un torneig de futbol internacional a Salou. Serà amb equips de la seva base en les categories d’Infantils i Alevins. El torneig, que rep el nom de ‘Surf Cup International’, celebra la seva primera edició amb equips de la talla del Barça, el PSG, l’Atlético de Madrid o el Benfica. Comença aquest mateix dijous a les 19 hores de la tarda amb l’acte d’inauguració i a les 20 hores hi haurà els primers partits.

Hi participaran diferents equips vinguts d’arreu del món en les categories d’Aleví de segon any masculí i femení; Infantil de primer any masculí i Infantil de segon any també en gènere masculí i femení. Pel que fa al Nàstic, els grana participaran en les categories d’Aleví, Infantil de primer any i Infantil de segon any, totes elles en la de masculí. De La Floresta, hi participarà l’equip Infantil de segon any masculí.

El director del torneig, Jordi Gómez, destaca el treball i la feina que han fet per tirar-lo endavant amb equips potents d’Europa i amb representació dels Estats Units.

Jordi Gómez

Els horaris de l’equip grana i el de La Floresta es poden consultar a l’Instagram del torneig (@surfcupinternational). Els partits de la fase de grups es disputaran entre dijous i divendres. Els quarts de final es jugaran el dissabte a les 16 hores. Les semifinals a les 19 hores i les finals de cada categoria el diumenge a les 9 del matí.

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *