powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

El Nàstic ha empatat a Castalia contra el CD Castellón per 1 a 1 i ha sumat un punt fora de casa. Encara es resisteix la victòria lluny de Tarragona, però l’equip ha tornat a sumar després de dues derrotes seguides. El partit s’ha posat ràpidament coll amunt pels grana, que han vist com al minut 4 marcava César Díaz. Ha estat un gol on la defensa del Nàstic no ha estat atenta i el davanter s’ha emportat el gol. Edgar Hernández, amb un gol al minut 23 de la segona meitat, ha igualat el partit.

La reacció dels grana al gol ha estat bona. No s’han enfonsat i han intentat refer-se d’una acció que canviava el pla inicial. Al 19 de partit, Joan Oriol ha tingut una ocasió molt clara amb un xut des de la frontal, però Campos ha rebutjat bé la pilota. Bonilla també ha provat al porter local amb un xut potent des de la frontal.

Els grana han acabat bé la primera meitat i han seguit bé a la segona. El partit ha canviat amb l’expulsió de Dani Torres al minut 62 de partit per doble targeta groga. Els grana ho han aprofitat i han pogut igualar el partit als peus d’Edgar Hernández, que ja suma tres gols i és pitxitxi en solitari. Una bona combinació amb Fran Carbia que l’ha assistit amb una pilota picada que el davanter de Gavà ha enviat al fons de la xarxa.

El mateix Carbia ha tingut una ocasió clara. Un cop de cap després d’una bona centrada de Pol Domingo que ha aturat fàcilment el porter.

El punt aconseguit és bo per com s’ha començat el partit, però la sensació és que l’equip no ha aprofitat la superioritat numèrica per sumar la primera victòria fora de casa. Ara, els grana ocupen la tercera posició a la classificació amb partits encara per disputar-se.