El director general del Nàstic, diu que no volen avançar xifres a dia d’avui, que al llarg d’aquest mes donaran unes xifres concretes que ara mateix podrien ja superar els 4.000 abonats. Lluís Fàbregas, en una entrevista a Tarragona Ràdio, es mostra convençut que arribaran als 6.000 que és l’objectiu marcat per l’entitat.

Lluís Fàbregas

Fàbregas, diu que el paper de l’equip al Nou Estadi ha de ser la millor carta de promoció perquè els que encara dubten acabin fent-se socis.

Lluís Fàbregas, ha valorat les paraules del tècnic Raül Agné de fa una setmana la Sempre Nàstic, on el de Mequinensa deia que havia posat tot de la seva part per a dirigir al granes aquesta temporada. El director general, diu que Agné tenia altres ofertes, però que sabia que el Nàstic és un equip que lluitarà per tornar al futbol professional.

La plantilla del Nàstic torna avui als entrenaments després de dos dies de festa, per començar a preparar el partit de diumenge a les 12h del migdia a Valdebebas davant el Real Madrid Castilla.

Avui l’actualitat del Nàstic la repassarem a partir de les 14h en l’entrevista del Sempre Nàstic amb el davanter Edgar Hernández, un dels golejadors del passat cap de setmana.

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *