Tots dos han estat líders, gairebé fa tota la temporada que estan en places de promoció d’ascens, però les darreres jornades no estan tenint bons resultats. El Nàstic arriba al partit amb una victòria en les darreres sis jornades i la Ponferradina amb una victòria en les darreres set jornades. A més els del Bierzo van canviar la setmana passada l’entrenador, ja que Juanfran Garcia que va debutar diumenge passat va substituir a Iñigo Velez.

En el partit de la primera volta a Tarragona el partit va acabar amb un empat sense gols i pel partit de diumenge tots dos arriben després d’una derrota.

El defensa del Nàstic, Nacho González, diu que cal fer-se forts i corregir les errades de les darreres jornades per tornar al camí de les victòries.

Encara amb ressaca del partit del passat diumenge, Nacho González, va ser un dels jugadors més durs en les seves declaracions respecte al tractament arbitral que venen reben aquesta temporada. El tercer capità de la plantilla, lamenta el tractament arbitral que pateixen

La plantilla del Nàstic torna avui als entrenaments per anar preparant el partit del diumenge vinent a les 12h del migdia a l’Estadi del Toralin davant la SD Ponferradina.