El Port Esportiu de Tarragona serà sotmès a un important projecte de remodelació.

El Port Esportiu de Tarragona revifa tímidament mentre es prepara per una remodelació integral. Darrerament han obert alguns locals, basats en una oferta de restauració, espais que han estat rescatats i que s’han posat a lloguer. El Reial Club Nàutic celebra la pròrroga en la concessió administrativa del Port per seguir explotant les instal·lacions.

La concessió actual finalitzava a mitjan 2024. Ara, han rebut llum verda per una pròrroga de 12 anys. Amb tot aquest temps a la vista, el Nàutic, soci majoritari de la societat que gestiona els locals i amarratges del Port Esportiu, està decidit a impulsar l’espai i treure’l de la decadència en què està instal·lat des de fa anys.

S’actuarà en tres àmbits. El primer pas, ja realitzat, ha estat la renovació dels pantalans, però s’anirà més enllà per millorar el servei als amarristes. L’actuació més immediata consistirà en reorganitzar i ampliar l’espai d’aparcament i canviar la il·luminació. No serà fins el 2024 quan es podrà atacar l’esperat canvi als locals, la immensa majoria buits i abandonats, que fugiran de l’oci nocturn que els va acabar de sentenciar.

En declaracions a Tarragona Ràdio la presidenta del Club Nàutic, Andrea Mazzanti, ha explicat que, mentrestant, estan llogant els locals que tenen una situació menys complexa per començar a donar vida al Port Esportiu.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Mazzanti assegura que han treballat molt per aconseguir la pròrroga de la concessió i pensa que han presentat un projecte «excel·lent».