El “Sopar de les Estrelles contra el càncer” arribarà aquest divendres a la seva 12ena edició al Complex Educatiu de l’antiga laboral. S’espera aplegar unes 350 persones en una gala en benefici de la Lliga Contra el Càncer.
Com és habitual, cuinaran plegats els xefs amb estrella Michelin de la demarcació que són Joan i Arnau Bosch, de Can Bosch; Rubén Campos, de Rincón del Diego; Fran López, del restaurant Villa el Retiro; Jeroni Castell de les Moles, Vicent Guimerà de l’Antic Molí, Rafel Múria de Quatre Molins i Josep Moreno de Deliranto.
Els acompanyaran els restauradors, Moha Quach, del Terrat by Quach, Josep Queralt de Mas d’en Bruno, Jaume Drudis i Marco Borromeo, del Gran Claustre, el pastisser Marco Carreiro, de l’Obrador Picamoi Dolç, Gabri Olivier de gelateria Gabri Olivier i Àngel Jimenez.
A més, es comptarà amb el pa elaborat per Jordi Andreu, del Forn Andreu. El sopar estarà servit pels voluntaris de l’Associació Pax Mundo i per estudiants de la URV. Moreno, Jiménez i Olivier han passat pels micròfons de Tarragona Ràdio.
Enguany col·labora l’associació de restauradors de Tarragona i els beneficis, com sempre, es destinaran als projectes de Recerca de la Lliga al conjunt del territori.
Com en altres edicions, “mermeladadexocolate” farà la tematització i disseny de la sala. En una gala que serà presentada, com cada any, pel periodista de Tarragona Ràdio, Josep Suñé i per la comunicadora Eli Rofes.
El preu del cobert és de 60 euros i es pot reservar dirigint-se a la Lliga Contra el Càncer, al telèfon 977 23 24 24. Un any més, durant el sopar es realitzaran sortejos de diferents obsequis i regals cedits per múltiples comerços de la ciutat i la demarcació de Tarragona.