El Terrat: by Quach ha revalidat la distinció del Sol Repsol en la gala Soles Repsol 2023. El restaurant tarragoní, liderat pel xef Moha Quach, va rebre el seu primer Sol l’any passat. Un any després, el jurat ha decidit mantenir el reconeixement a la feina de Quach. “Volem reconèixer la qualitat del teu”.
Avui l’hem felicitat en directe a ‘La Veu de Tarragona’.
La gala Soles Repsol és un dels premis gastronòmics més rellevants del país, que posa en valor els restaurants i xefs més qualificats d’Espanya. Amb aquesta distinció, el restaurant liderat per Quach es manté dins d’un prestigiós grup d’uns 300 restaurants guardonats per la Guía Repsol.
Quach fa cinc anys que lidera El Terrat, un emblema de la cuina tarragonina que ha renascut amb la seva direcció. El xef, format a l’Escola d’Hosteleria de Cambrils, ha fet de Tarragona i el seu entorn el seu supermercat més preuat.
Els seus orígens familiars, vinculats a l’agricultura, la ramaderia i la pesca, han convertit hort, mercats i llotja en espai d’inspiració. Amb el producte de proximitat i la cuina respectuosa amb la terra i el medi ambient per bandera, Quach ofereix una proposta gastronòmica de primer nivell. El xef explora els orígens de la cuina mediterrània, des de l’antiga Roma passant pel Marroc, i pica l’ullet a la tradició des de les tècniques més innovadores.
Més notícies:
- Blau de prússia: “El valor del CO₂: Capturar per transformar”
- Cafè, copa i puro, amb Àngel Òdena: “No es pot cantar i plorar al mateix temps, però conec una persona que ho fa”
- Javi Sanz deixa el Nàstic
- Som Part Alta convoca un debat participatiu sobre la nova ordenança de terrasses
- Toni Larramona és l’escollit pel nou projecte del CBT