El Terrat: by Quach ha revalidat la distinció del Sol Repsol en la gala Soles Repsol 2023. El restaurant tarragoní, liderat pel xef Moha Quach, va rebre el seu primer Sol l’any passat. Un any després, el jurat ha decidit mantenir el reconeixement a la feina de Quach. “Volem reconèixer la qualitat del teu”.
Avui l’hem felicitat en directe a ‘La Veu de Tarragona’.
La gala Soles Repsol és un dels premis gastronòmics més rellevants del país, que posa en valor els restaurants i xefs més qualificats d’Espanya. Amb aquesta distinció, el restaurant liderat per Quach es manté dins d’un prestigiós grup d’uns 300 restaurants guardonats per la Guía Repsol.
Quach fa cinc anys que lidera El Terrat, un emblema de la cuina tarragonina que ha renascut amb la seva direcció. El xef, format a l’Escola d’Hosteleria de Cambrils, ha fet de Tarragona i el seu entorn el seu supermercat més preuat.
Els seus orígens familiars, vinculats a l’agricultura, la ramaderia i la pesca, han convertit hort, mercats i llotja en espai d’inspiració. Amb el producte de proximitat i la cuina respectuosa amb la terra i el medi ambient per bandera, Quach ofereix una proposta gastronòmica de primer nivell. El xef explora els orígens de la cuina mediterrània, des de l’antiga Roma passant pel Marroc, i pica l’ullet a la tradició des de les tècniques més innovadores.
Més notícies:
- El Nàstic viatge a Eivissa amb l’objectiu d’encadenar dues victòries seguides
- David Bustamante a Tarragona
- Un estudi de la URV examina la relació entre el consum de fruita seca, la microbiota intestinal i la funció cognitiva
- El Congrés Tècnicocultural del Romesco es tornarà a celebrar l’any vinent
- Puig i Garreta contraposen les seves idees en la cursa per ser l’alcaldable d’ERC el 2027