El Terrat: by Quach ha revalidat la distinció del Sol Repsol en la gala Soles Repsol 2023. El restaurant tarragoní, liderat pel xef Moha Quach, va rebre el seu primer Sol l’any passat. Un any després, el jurat ha decidit mantenir el reconeixement a la feina de Quach. “Volem reconèixer la qualitat del teu”.
Avui l’hem felicitat en directe a ‘La Veu de Tarragona’.
La gala Soles Repsol és un dels premis gastronòmics més rellevants del país, que posa en valor els restaurants i xefs més qualificats d’Espanya. Amb aquesta distinció, el restaurant liderat per Quach es manté dins d’un prestigiós grup d’uns 300 restaurants guardonats per la Guía Repsol.
Quach fa cinc anys que lidera El Terrat, un emblema de la cuina tarragonina que ha renascut amb la seva direcció. El xef, format a l’Escola d’Hosteleria de Cambrils, ha fet de Tarragona i el seu entorn el seu supermercat més preuat.
Els seus orígens familiars, vinculats a l’agricultura, la ramaderia i la pesca, han convertit hort, mercats i llotja en espai d’inspiració. Amb el producte de proximitat i la cuina respectuosa amb la terra i el medi ambient per bandera, Quach ofereix una proposta gastronòmica de primer nivell. El xef explora els orígens de la cuina mediterrània, des de l’antiga Roma passant pel Marroc, i pica l’ullet a la tradició des de les tècniques més innovadores.
Més notícies:
- L’Ajuntament de Tarragona renova el distintiu per la igualtat de gènere SG City 50-50
- Punts d’hidratació i ampolles d’aigua per minimitzar la calor durant la diada castellera de Sant Magí
- Arriba la XXXVI edició del Festival de Sant Magí de l’Ateneu de Tarragona
- Es reobre la circulació de vehicles i el carril bici del passeig marítim Rafael de Casanova
- El Club de Volei Sant Pere i Sant Pau fa història i llança una campanya de socis sense precedents