El TGN Bàsquet ha guanyat contra el Joventut les Corts per 49 a 50 en un partit molt igualat i ajustat. Les jugadores liles no han fet un bon partit ofensivament, però han estat ben plantades en defensa i han evitat que les locals les superessin. Així doncs, l’equip ja suma tres victòries seguides en aquest inici de temporada a Copa Catalunya femenina. Laura Pascual ha estat l’encarregada de guanyar el partit amb un tir lliure anotat quan el partit estava en empat a 49.

Un TGN Bàsquet que ha anotat un 46% dels seus tirs de camp i un pobre 1 de 19 des de la línia de tres (un 5% d’encert). A més, els dos equips han fet un mal quart quart amb només 8 punts. L’entrenador, Víctor Neila, comenta que no han fet un bon partit ofensivament.

Marta Ferrús ha estat la màxima anotadora amb 16 punts.