El tretzè Sopar de les Estrelles aplegarà novament alta cuina i solidaritat al menjador del Complex Educatiu, a l’Antiga Laboral. Ja s’hi han inscrit més de 210 persones en un acte organitzat per la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, aquest divendres, 7 de novembre.
El sopar comptarà amb un menú elaborat pels xefs amb Estrella Michelin i altres cuiners de prestigi de la demarcació. En una entrevista a Tarragona Ràdio, Arnau Bosch, del restaurant Can Bosch, i Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, han destacat el bon ambient que es respira, i la col·laboració als fogons a l’hora d’elaborar els plats. Asseguren que, tant ells com la resta de cuiners, quan els proposen participar en aquest sopar, la resposta és automàtica: sempre hi ha un “sí”. És un esdeveniment que fan amb il·lusió i amb ganes d’ajudar.

El sopar comptarà amb banda d’ells dos, amb altres cuiners amb estrella Michelin, com Rubén Campos (Rincón de Diego), Fran López (Villa Retiro), Vicent Guimerà (Antic Molí), Rafel Múria (Quatre Molins), Josep Moreno (Deliranto), Aitor López (Citrus del Tancat) i Joan Algadir (Algadir del Delta). També hi participaran restauradors com Moha Quach, Josep Queralt, Marco Borromeo, el pastisser Marco Carreiro, el gelater Gabri Olivier i el forner Jordi Andreu. Precisament, Borromeo, un dels impulsors de la primera edició, juntament amb Àngel Jiménez, ha desvetllat a Tarragona Ràdio quin serà el plat principal.
Amb un preu de 75 euros per persona, el sopar de les Estrelles s’ha consolidat com un acte de referència a la demarcació. Les reserves es pot fer dirigint-se a la Lliga Contra el Càncer (977 23 24 24). Un any més, durant el sopar es realitzaran sortejos de diferents obsequis i regals cedits per múltiples comerços i establiments i empreses de la ciutat i la demarcació de Tarragona.
Aquesta tretzena edició reunirà una setantena de professionals entre cuiners, cambrers i personal del Complex Educatiu. El servei el faran voluntaris de Pax Mundo, estudiants de la URV i de l’Escola d’Hostaleria de Cambrils.
La decoració va a càrrec de Victoria Castillo, de Mermelada de Xocolate; Pixel Moreno instal·larà un Photocall per retratar el moment, i a la presentació del sopar repeteixen un any més el periodista Josep Suñé, i la comunicadora Elisabet Rofes.
- El govern espanyol adjudica per 10,6 MEUR treballs de conservació de carreteres a la demarcació de Tarragona
- L’Ajuntament activa el pla d’actuació municipal en fase d’alerta per risc d’inundacions
- Tallada la via lateral de l’Avinguda Roma en sentit València per al seu asfaltatge
- Els apartaments turístics s’alien amb la DO Tarragona per impulsar l’enoturisme a la demarcació
- Cristóbal Parralo presentat com a nou entrenador del Nàstic
