L’autor del vídeobloc gastronòmic més visitar de l’Estat, Txaber Allué, ha explicat les claus del seu èxit i ha fet una demostració en directe a la TINET-jornada. Ha estat aquest dissabte al palau de la Diputació davant d’un auditori amb més d’un centenar de persones. L’autor de Â?El cocinero FielÂ? (http://elcocinerofiel.blogspot.com) va preparar en directe un dels seus plats i va exposar els avantatges de la web 2.0. Allué va cuinar un romesco amb la participació activa dels assistents, alhora que va mostrar les eines i el procés d’enregistrament i elaboració d’un vídeo per a penjar-lo posteriorment a la Xarxa. El seu vídeobloc té cada dia més seguidors i ha rebut nombrosos reconeixements, com el premi Navarra Gourmet.Allué va explicar les oportunitats que ofereix la xarxa, on amb poc pressupost i molta passió es pot aconseguir que una idea s’acabi convertint en un bon negoci. Al llarg de l’acte es va lliurar el tercer Premi TINET de projectes a Internet. Enguany ha recaigut en el projecte: Â?… En un diaÂ?, d’Anna Pérez i Héctor Viñas. Una proposta on els turistes trobaran a través de TINET i el seu canal dedicat al sector les eines per a fer visites de curta durada.
“El cocinero fiel” a la TINETjornada
