La cultura, la gastronomia i el patrimoni s’uniran aquest cap de setmana al Centre Tarraconense – el Seminari en la primera edició del Coolinari Food Festival. Aquesta és la iniciativa que va guanyar en la categoria de projectes empresarials innovadors del Tarragona Impulsa aquest 2016. Al festival hi participaran més de 20 expositors amb productes de proximitat com la mel, els torrons, el cafè o cellers. A més també es podrà gaudir de música, dansa i diferents actes culturals de la zona. Un dels promotors del festival, Àlex González, ha apuntat que Tarragona també havia de tenir un festival com la resta de capitals Europees.

A més també han pensat en la Kids Zone, un espai per als més petits on realitzaran tallers gastronòmics. Hi haurà un total de 5 actuacions musicals. El dissabte 17 de desembre l’espai estarà obert de les 11 del matí a 10 de la nit i el diumenge 18 de desembre d’11 del matí a les 8 del vespre. Els organitzadors han destacat que la iniciativa ha tingut molt bona rebuda i no descarten realitzar un format per a l’estiu. Això sí, volen mantenir-se i adaptar-se a l’espai del Seminari.