Tres mesos després de la reobertura del Mercat Central, els venedors coincideixen en destacar que s’ha guanyat clientela nova.
Pensen que aquest és un fet positiu que cal explorar per saber cap a on caminar.
Asseguren que han arribat compradors que mai o poques vegades havien entrat al mercat. Això s’ha produït sobretot a les tardes.
La presidenta dels Venedors del Mercat, Maria Virgili, diu que això ha de servir per veure com és i què busca la nova clientela.
Els propis venedors del mercat coincideixen en destacar que han captat un nou perfil de client més jove o que mai havia comprat a plaça.
Tarragona Ràdio ha parlat amb Marta de la Formatgeria Magda; Àngel de la Carnisseria Roigé i Iván de la fruiteria La Filla de la Patro.
Fan balanç positiu dels primers 90 dies d’obertura tot i admetre que les hores de feina s’han multiplicat. Ho explicava la Rita des de la Peixateria que porta el seu nom.
En general, els venedors es mostren contents del resultat de la reobertura. Diuen que ha valgut la pena i es mostren esperançats en el futur.


