El Mercat Central preveu llençar un canal de cuina a Internet per incentivar els plats i productes frescos de Tarragona. El recinte comercial ha acollit aquest matí una segona edició de la Cuina en Directe. Impulsat per l’Associació de Venedors del Mercat Central, l’esdeveniment ha comptat amb la cuina de David Solé, cuiner del restaurant Barquet. Els clients habituals del Mercat han pogut seguir en directe l’elaboració d’una coca amb porro, bacallà, préssec groc, pinyons i mel de sobrassada. També un plat de verdures brasejades amb aletes de pollastre, oli d’alfàbrega i romesco.L’acte ha estat enregistrat amb la intenció d’editar un DVD i obrir una plana web amb les receptes, i fins i tot un canal de cuina. El president de l’associació de venedors, Albert Ribot, confia que s’hi puguin fer més sessions.Els clients, de la seva banda, han mostrat molta curiositat per poder gaudir d’una oferta com aquesta al propi mercat i s’hi han apropat per veure l’elaboració dels plats i, sobretot, per tastar-los.L’associació de venedors preveu poder seguir oferint més sessions de cuina en directe i esperar que altres restauradors de la ciutat s’animin a participar-hi.
El Mercat Central de Tarragona preveu crear un canal de cuina a Internet
