El Mercat Central estrena una cuina, on cada quinze dies s’elaboraran plats en directe. L’espai s’ha estrenat aquest divendres amb un showcooking del xef del Barquet, en David Solé, que ha preparat un plat de sípia, amb patates i xocolata. La intenció és que dos divendres al mes, reconeguts restauradors de la ciutat passin per aquesta cuina i elaborin algun dels seus plats estrella, que els clients del mercat podran degustar. Amb aquesta iniciativa es vol promocionar la gastronomia local i també els productes frescos del territori, que es poden trobar al mercat. El projecte l’han promogut l’Associació de Venedors del Mercat i els restauradors de Tarragona Gastronòmica, en col·laboració de l’Ajuntament. El president dels paradistes, Albert Ribot, explica que volen consolidar aquest projecte. El seu somni és que al nou mercat s’hi poguessin fer, fins i tot, tallers de cuina. La cuina del mercat s’ha instal·lat a la parada de l’Associació de Venedors, situada prop de l’entrada central de la carpa. Encara s’ha d’acabar de decidir la manera com els clients podran accedir a les degustacions, que es faran cada quinze dies.
El Mercat Central estrena una cuina on s’elaboraran plats en directe
