El Parc Ecohistòric del Pont del Diable disposarà aquest estiu d’un bar amb terrassa-restaurant obert tot el dia. Ocuparà un espai de 160 metres quadrats amb terrassa i s’habilitarà també un pis dalt on s’hi ubicaran taules i cadires.
S’hi serviran refrescos però també menús.
La Societat d’Actuacions Ambientals Limonium s’encarrega de la gestió i explotació del Parc del Pont del Diable.
L’empresa va guanyar el concurs convocat per l’ajuntament de Tarragona per ocupar-se del manteniment de l’espai durant 10 anys.
L’objectiu dels gestors és convertir la zona en un veritable parc ecohistòric al servei de les persones.
El director de Limonium, Eduard Soler, ha explicat que l’obertura d’una terrassa era bàsica per satisfer la demanda dels visitants.
També al juliol s’haurà finalitzat l’actuació a l’exterior de la Casa del Guarda i s’instal·larà la reixa.
Sebastiano Alba, responsable de Limonium, ha explicat a Tarragona Ràdio que s’està al final de la primera part del procés de rehabilitació.
A l’espai ja s’hi programen diferents activitats educatives i de lleure. També n’hi ha pensades especialment per als infants.
Limonium