El restaurant Barhaus aconsegueix la Forquilla d’Or i guanya el vuitè Tarragona dTapes. L’establiment, ubicat al carrer Sant Llorenç, s’ha presentat al concurs amb la tapa “Amb bon rotllo de verdures”, uns canelons farcits de verdures amb formatge suau i muselina de sobrassada. Hem parlat amb la seva responsable, Andrea Muñoz.  

La forquilla de plata de la zona del Serrallo s’ha atorgat al la gelateria Raffa Gelati, amb el seu ‘Salato dolce amaro’. També hem felicitat en directe Rafa Olivier. El Xamfrà del Fòrum, al centre de la ciutat, també ha obtingut una forquilla de plata, amb el seu ‘Mar i Muntanya XDF’, n’hem parlat amb el Natxo, el seu propietari. 

I al restaurant Take Away Sushi TGN, de la Part Alta, també forquilla de plata pel seu ‘De luxe’, com ens ho ha explicat Ferran Olivier.  

La Sala Premium s’ha fet amb el Premi a la millor TapaNuit. El Premi Moritz a la tapa que millor ha maridat amb cervesa ha estat per Osteria Lab i el seu “Spezzatino di Angus”. 

El restaurant Barhaus aconsegueix la Forquilla dâ??Or i guanya el vuitè Tarragona dTapes