Els xefs dels quatre restaurants amb estrella Michelin tornen a cuinar junts per una causa social. El sopar de les ‘estrelles’ es farà l’11 de novembre al Complex Educatiu de l’antiga Laboral, en benefici de la Lliga Contra el Càncer i la Fundació Josep Carreras.
Aplegarà per sisè any consecutiu a Joan Bosch, de ‘Can Bosch’; Diego Campos, del ‘Rincón del Diego’; Fran López, de ‘Villa el Retiro-Torreó de l’Indià’, i Jeroni Castells, del restaurant ‘Les Moles’ es posaran als fogons per elaborar plats molt sofisticats.
Estaran acompanyats pels restauradors Marco Borromeo, Àngel Jiménez, Mohamed Qauch, Jordi Grifoll a la sala, el gelater Gabri Olivier i el pastisser Gilbert Garcia. Aquelles persones que hi vulguin participar poden trucar al telèfon 977 23 24 24 de la Lliga Contra el Càncer per tal de fer la reserva. El preu del sopar és de 45 euros per persones, una tarifa que en qualsevol dels restaurants que elaboren el menú, valdria el doble. En parlem amb alguns dels restauradors, i amb el director de la Lliga, David Ortega

El sopar de les â??estrellesâ?? es farà lâ??11 de novembre