Els pastissers tarragonins preveuen una bona campanya de panellets tot i un lleuger encariment del producte.
L’encaix de la tradició de la Castanyada, on aquestes postres han sabut sobreviure a la irrupció del Halloween, farà que aquests dies moltes famílies mengen panellets.
Enguany es preveu que les comandes surtin una mica més cares als clients per l’augment del preu del pinyó i l’ametlla, així com dels costos de producció. No obstant això, el fet de caure el dia 31 d’octubre en divendres fa preveure al gremi una bona venda durant tot el cap de setmana.
El panellet tradicional és el que més sortida seguirà tenint a les pastisseries tarragonines, amb el pinyó com a rei indiscutible de les safates.
Els d’ametlla, xocolata o coco també tenen molt bona sortida. Així ho assegura el president del Gremi de pastissers artesans de Tarragona, Josep González, en declaracions a Tarragona Ràdio.
El quilo de panellet de pinyons surt per un preu d’entre 60 i 70 euros.

