Els tarragonins tornaran a escollir, essencialment, torrons tradicionals de cara a les celebracions d’aquestes festes.
Els de Xixona, els de crema cremada o els típics d’Alacant seran, un any més, els més venuts.
Cada cop més però, la ciutadania també tria combinacions amb fruita o xocolata. En aquest sentit, un dels responsables de les botigues de torrons José Sirvent Garrigós de Tarragona, Fernando Sirvent, assegura que la tradició continua sent l’aposta majoritària pels ciutadans que consumeixen aquest típic dolç. Els torrons fets de xocolata combinats amb gustos nous van guanyant terreny any rere any. Com a novetat, enguany es poden trobar torrons de nata, nous i pistatxo.

A banda dels torrons, trionfen també les neules, polvorons o ‘torrons en fred’ com el de Tarragona de praliné, fruits secs i xocolata blanca. Sirvent assegura que els preus enguany no variaran gaire, amb una petita pujada de l’1% causada pels preus dde la matèria primera,
Cada cop, però, els consumidors opten per barres més petites. Des de les botigues de José Sirvent Garrigós es mostren optimistes pel que fa a vendes que esperen siguin similars a les dels darrers anys.