Neix l’Associació de Restaurants de la Part Alta de Tarragona. L’entitat està integrada per 25 establiments que tenen per objectiu promocionar el Casc Antic com a destinació gastronòmica. La nova associació comença a caminar amb la voluntat d’aglutinar la variada oferta de restauració de la zona. Ã?s per això que entre els seus fundadors s’hi pot trobar establiments molt diversos, des d’aquells que ofereixen la cuina d’autor més selecta als més econòmics, amb menús de 8 euros.Una de les raons que els ha portat a engegar l’associació és facilitar així el contacte del sector amb l’Ajuntament a l’hora d’exposar les seves inquietuds o suggeriments.El president de l’Associació de Restaurants de la Part Alta, Quintín Quinsac, confia que aquest pas contribueix a que Tarragona es converteixi en un referent gastronòmic. La primer acció conjunta tindrà lloc aquest diumenge al carrer Merceria, en el marc de les Festes de Santa Tecla. Els 25 restaurants que integren l’associació oferiran la seva particular versió de l’espineta amb cargolins. Es prepararan 2500 tapes a un preu de 2 euros cadascuna.