Més de 10.000 racions en cinc dies.Aquesta és la previsió de plats que els restaurants de la Part Alta calculen servir durant la tercera edició dels Sopars sota els Focs que es faran al passeig de les Palmeres.Set establiments del nucli antic participaran a la iniciativa, que tindrà lloc del 4 al 8 de juliol, és a dir, durant la mostra de focs artificials, però també el dia abans i el de després. Seran 35 propostes diferents i els restaurants esperen la presència d’un miler de persones cada nit, fins exhaurir les 10.500 racions que prepararan. Cada plat costarà cinc euros. Els sopars a la fresca estaran maridats amb vins de la DO Tarragona i també pels cocktails de Chartreuse, que es pagaran a banda. Dimecres vinent es farà la festa d’inauguració i per cada ració es regalarà la beguda. Tots els dies, a més, hi haurà activitats lúdiques i música, d’estils diferents, des de la salsa a l’electrònica.El president de l’Associació de Restaurants de la Part Alta, Oriol Garcia, diu que esperen una gran afluència de públic. Explica que és una bona oportunitat per donar a conèixer la tasca dels locals i promocionar els productes d’aquí.El concurs de focs artificials es converteix enguany en mostra i durarà tres dies, del 5 al 7 de juliol.