Espai ‘Q’ un programa que fem en col·laboració amb l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). Avui, quart programa d’aquesta segona temporada, parlem de Creator Space Tour, un esdeveniment que commemora els 150 anys de la multinacional BASF. Durant 24 hores seguides BASF va reunir a 36 persones, de tres perfils diferents -negoci, creatius i programadors- per trobar solucions innovadores als reptes plantejats sobre el consum responsable d’aliments. Els participants van presentar sis prototips relacionats amb el primer repte plantejat en la trobada (promoure l’adopció d’una dieta saludable i sostenible entre la població), dos amb el segon (incrementar l’eficiència dels recursos hídrics del sector agropecuari), tres amb el tercer (reduir el malbaratament alimentari i optimitzar la gestió dels residus alimentaris) i dues relacionades amb el primer i tercer repte combinats. Les idees presentades inclouen gadgets, apps, plataformes tecnològiques i jocs, així com innovacions relacionades amb l’envasament i l’etiquetatge d’aliments. En parlem amb Raül López del Aguila, responsable de comunicació corporativa de BASF i amb Antoni Aymamí.

Espai â??Qâ??. Dilluns 2 de novembre