Un espectacular show-cooking a càrrec de Joan Bosch ha servit per presentar oficialment la cinquena edició del Tarragona dTapes.L’escenari escollit ha estat la Confraria de Pescadors de Tarragona. Allà, el xef del restaurant Can Bosch de Cambrils, amb una estrella Michelin, ha elaborat diferents plats en directe.L’acte ha comptat amb l’assistència de diferents representants institucionals i d’entitats i associacions, convidades per la Cambra de Comerç de Tarragona. Joan Bosch ha explicat alguns dels plats que ha preparat, tots ells amb productes locals. Diu que cal reivindicar i potenciar la qualitat dels productes propis de la zona i que iniciatives com aquesta, el dTapes, són ideals per fer-ho.El president de la Cambra, Albert Abelló, ha destacat la bona acollida que està tenint ja l’aplicació per a telèfons mòbils que s’ha creat amb motiu d’aquesta edició de la ruta gastronòmica.El Tarragona dTapes arrenca dijous de la setmana vinent, dia 25, i s’allargarà fins el 12 de maig. Hi prenen part 40 establiments i la previsió és superar les 220 mil tapes a un preu de dos euros i mig cadascuna, amb beguda inclosa.