Cinc estudiants del grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris de la URV han elaborat i dissenyat una nova cervesa artesana.
Horitzó és una cervesa vienna lager de 4,7 graus que les estudiants han elaborat després d’haver participat en la tercera edició de la competició d’elaboració de cervesa artesana “Moritz University”.
Asseguren que és una cervesa refrescant, feta per beure a l’estiu, amb caràcter cítric marcat per la pruna groga,
elaborada amb dues maltes i un llúpol.
Les estudiants Iman El Hatimi El Hatimi, Júlia Rovira Duch, Marina Patiño Hurtado, Júlia Tallada Serret i Marina Virgili Rofes van rebre una classe magistral a la microcerveseria de la Fàbrica Moritz de Barcelona. Allà van conèixer els diferents tipus de cervesa que existeixen, la coloració, l’amargor i com fer-ne un tast, entre d’altres. A partir d’aquí, van presentar la seva proposta i van dur a terme tot el procés d’elaboració a la fàbrica Moritz, des de la maceració, la cocció i l’aspersió.

Etiquetat: