Fans de Tarragona és el nou magazine musical de Tarragona Ràdio. Està presentat per la periodista més veterana de la casa, Sílvia García, tot un referent en el panorama de la informació musical a Catalunya i que recentment ha estat premiada com a Millor Professional als guardons de la Xarxa de Comunicació Local. Es podrà escoltar de dilluns a divendres de 18 a 19.00 hores, i els dissabtes amb un programa especial entre les 13 i les 16.00 hores.

“Ho tenim molt clar. Allà on hi hagi música i puguem posar el micròfon, físicament o per telèfon, hi serem”, recalca García. Grups i bandes nascudes a la demarcació, joves o consolidades, així com artistes que passaran per les sales de concert o els festivals de Tarragona i l’entorn, tindran total protagonisme al Fans de Tarragona. El nou producte tindrà l’essència del Ja Tardes, que durant més de 10 temporades va posar en el mapa el panorama musical de la ciutat.

“Tinc les expectatives altes amb aquesta nova etapa”

García entoma aquesta nova etapa al capdavant del Fans de Tarragona amb “il·lusió” i “expectatives altes”. “Volem ser la referència perquè sàpiguen que Tarragona es mou i que estem pendents del què es fa i quan es fa a la ciutat”, subratlla.

Passat, present i futur musical

A banda d’entrevistes i informació d’actualitat, el Fans de Tarragona mirarà al passat amb el Retrovisor Musical i l’ajuda de Jordi Sugrañes, i se centrarà en el present musical de la ciutat a través de l’Estudi de Música i el Conservatori. “Volem explicar com es pot aprendre música a Tarragona, de quina manera, i conèixer joves promeses de la ciutat”, indica la presentadora.

A més, també hi haurà temps pel ‘Preguntòmetre’ i ‘Tarragona ho peta’, un espai dedicat a les noves xarxes socials com Tik-Tok, on García estarà acompanyada del jove periodista Joan Mercadé. Tots els continguts es podran escoltar pel 96.7FM, però també es podran llegir a la web i recuperar en l’espai A la Carta.