Vint-i-dues cooperatives de la DO Siurana participen aquest cap de setmana en la Fira de l’Oli, que es fa a Tarragona. L’escenari és el tram central Rambla Nova, on s’han instal·lat uns 25 estands. La fira s’inaugurarà aquesta tarda. Demà dissabte es faran bona part de les degustacions. De deu a dues hi haurà un esmorzar popular, a un preu de dos euros. Es podrà tastar l’oli nou, acompanyat de botifarra blanca i negra. A la tarda es farà un tast d’oli, amb l’assessorament dels especialistes del Panell de Tasts Oficials d’Olis Verges de Catalunya. La fira arriba enguany a l’onzena edició i tenint en compte la bona acollida, l’organització ha decidit mantenir-la oberta fins diumenge al migdia. En paral·lel, els restaurants de la Part Alta, Serrallo i Tarragona Essència també oferiran tastos d’oli de la DO Siurana i menús elaborats amb aquest producte.