El sector de la restauració de Tarragona comença a veure la llum al final del túnel per la represa de l’activitat d’aquest dilluns. Afronten la jornada amb moltes ganes de tornar a treballar i a tornar obrir a amb una certa normalitat.

Els professionals manifesten que ha estat complicat l’últim mes amb l’activitat als seus negocis pràcticament tancada. El control de les entrades i sortides als establiments o la gestió de la logística per fer-ho tot per emportar han estat un dels problemes que s’han trobat els restauradors.

El propietari de la fleca Panishop de Marquès de Montoliu, Félix Recio, ha confessat en una entrevista a Tarragona Ràdio que els resulta difícil estar pendents de les canviants mesures restrictives que canvien pràcticament cada dia. Recio troba a faltar una uniformitat en les mesures.

La propietària de la Fecla Roma, Cristina Martínez, s’ha mostrat contenta per com la gent està responent a la reobertura dels espais. Confessa que el mes ha estat complicat, però que afronta el futur amb optimisme.

Els bars i restaurants també han viscut l’últim mes amb dificultats i molts d’ells sense poder obrir. És el cas del restaurant Can Peret de la plaça de la Font, que ha aprofitat per fer reformes al local. El seu responsable, el Jonathan, espera no tornar a tancar i demana responsabilitat.

Els establiments han reobert amb l’aforament al cent per cent a les terrasses, però amb distàncies de 2 metres entre taules i amb un 30 per cent a l’interior.